• עיצוב קליניקה לרפואה משלימה, הנמצאת ביחידה נפרדת בדירה בצור הדסה.
    מטרת העיצוב הייתה ליצר חלל נעים ומכיל, המאפשר למטופל להרגע אל תוך הטיפול.
    הגוונים שנבחרו: לבן שמנת ועץ.
    התאורה רכה ועקיפה (מאירה את הקירות ולא את מרכז החלל).
    פינות זויתיות עוגלו ובתוכן יצרתי נישה מוארת.
    לחצו על התמונות כדי להגדילם.
    צילום: רועי בר  עיצוב קליניקה: ענבל קרקו

  • הכניסה לקליניקה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • תקריב על המטבחון, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • מטבח הקליניקה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • פינת ההמתנה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • חלל הקליניקה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • שולחן בפינת ההמתנה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי
  • המטפלת בקליניקה, עיצוב קליניקה, ענבל קרקו עיצוב פנים ופנג שואי